miercuri, 7 martie 2012

Negocierea, ca pentru prostiDesi titlul poate starni controverse, aceasta este traducerea literara din engleza in romana a cartii Negociating for dummies.

Aceasta carte influenta ne deschide ochii asupra felului in care ne purtam si ne invata cum sa negociem in viata de zi cu zi, cu diversele situatii si tipuri de oameni cu care ne confruntam, si in special cu noi insine.

Va impartasesc aceasta carte in limba engleza de pe contul meu de Google Docs: pentru a o accesa trebuie sa va conectati cu adresa de Gmail, si o poate citi oricine are linkul. Pentru cine doreste varianta in format PDF, contactati-ma la adresa airsoftgabi "at" gmail.com, pentru a v-o trimite pe mail.

https://docs.google.com/file/d/0BwF83JDvVm3lMDY5MmMzOWUtMzdlNy00N2RlLWEwN2EtNzc0MzQ2ODkxNDZl/edit?pli=1

O recomand cu caldura tuturor practicantilor de airsoft, deoarece jocul de airsoft in sine este mediul in care purtam o permanenta negociere cu partenerii de joc. Mi-ar placea sa discut cu oameni care respecta principiile de baza din acesta carte, si poate ca am putea pune in practica mai multe proiecte, si poate mai repede.

Lectura placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu