Despre mine

Ma numesc Gabriel, si locuiesc in Piatra Neamt.

Din 2008 de cand am inceput sa joc airsoft, am asistat la nasterea si desfiintarea catorva echipe, certuri si impacari intre altele, la conflicte de interese, am organizat si participat la evenimente de airsoft nationale si locale, mari si mici, am inteles nevoile comunitatilor si am luat pulsul acestora, tinand legatura cu membrii si liderii lor, si am vorbit, colaborat si jucat alaturi de multe persoane cunoscute in airsoftul national.

Atat pentru mine, cat si pentru majoritatea jucatorilor, airsoftul este modul prin care fac miscare, prin care relationez cu oameni noi si prieteni vechi, prin care infaptuiesc fapte marete care se discuta la o bere si se uita pana la urmatorul joc.
Insa ceea ce ramane in mintile tuturor este fair-play-ul si onestitatea. Oricat de multe persoane dovedesc aceste calitati, acele persoane nu vor fi uitate niciodata. Daca vor da dovada de viziune si de fapte pe masura, atunci vorbim de persoane care vor deveni puncte de reper in comunitatea din care fac parte.

Acest blog s-a nascut din dorinta de a conversa cu acesti jucatori de airsoft seriosi, de oriunde.

Acest blog s-a nascut din dorinta de a impartasi metodele constructive testate de mine si prietenii din tara, pentru a ajuta jucatorii sau echipele sa evolueze.

Acest blog s-a nascut din dorinta de a prezenta viziunea de ansamblu asupra airsoftului romanesc pe care am asimilat-o de-a lungul timpului.

Acest blog s-a nascut din dorinta de a desecretiza reteta unui joc de airsoft in care nu exista dusmanie sau rivalitate, ci doar respect reciproc si fair-play.

Stiu, sunt vorbe mari si imi asum responsabilitatea pentru ele. Insa acesta este viziunea mea. Asta este ce am de facut.

Daca gandesti la fel, contribuie si tu cu o idee sau cu o mana de ajutor. Ma poti contacta la adresa airsoftgabi "at" gmail.com.

Haideti sa facem airsoftul mai bun!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu