Mini-Shop


Modulul de mai jos reprezinta micul magazin pe care il gestionez, produsele fiind comandate de mine in functie de necesitatile proprii si standardele de calitate pe care le promovez, totodata cu dorinta de a mentine preturi minime. Stocurile sunt reale si actualizate, iar comenzile (din stoc, sau precomenzi) se pot realiza si telefonic

Pentru o vizualizare detaliata a produsului, veti fi transferat automat catre magazinul virtual propriu zis, aflat la adresa http://airsoftdepiatra.shopmania.biz, unde se pot adauga produse in cos, si se pot urma pasii necesari pentru livrarea comenzilor.Comandam produse de pe urmatoarele situri:

Romania:

http://www.camuflaj.ro
http://www.magazin-airsoft.ro

Europa:

http://taiwangun.com
http://gunfire.pl
http://airsoftpro.cz/eshop/index.php

Asia:
http://www.ebairsoft.com
http://www.asiaairsoft.com
http://www.shootercbgear.com/index.php
http://www.tiger111hk.com
http://ehobbyasia.com
http://wgcshop.com
http://www.khmountain.com/airsoft/home.php
http://hobbyking.com
http://dealextreme.com

In aceasta pagina isi vor gasi locul toate produsele care mi-au castigat increderea dupa ce le-am folosit de-a lungul timpului, pe care le folosesc in reparatiile pe care le fac, si pentru care ofer garantie morala si fizica. 

Piston cu dinti metalici Element 

Acest piston este o investitie minima dar foarte sigura, fiind recomandat de mine ca piesa de baza al oricarui upgrade pentru gearboxuri electrice. Mai multe puteti afla din articolul dedicat acestui piston.
Saibe din cupru G&P

Aceste saibe sunt de-a dreptul impresionante, deoarece calitatea finisarii intrece majoritatea producatorilor de pe piata. In ambalajul original se gaseste 1 plic de 20 de saibe cu grosimea de 0,1mm, si 1 plic de 20 saibe cu grosimea de 0,2mm.
Distantiere hop-up in forma H Element

Aceste distantiere se afla pozitionate sub parghia din camera de hop-up si preseaza direct umflatura din interiorul gumei de hop-up care intra in teava interna, umflatura care confera bilei efectup de hop-up. Ambalajul original contine 2 bucati de distantiere, aparent identice ca forma, dar de culori diferite: alb si negru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu