luni, 23 aprilie 2012

Distantiere hop-up in forma H Element


Aceste distantiere se afla pozitionate sub parghia din camera de hop-up si preseaza direct umflatura din interiorul gumei de hop-up care intra in teava interna, umflatura care confera bilei efectup de hop-up.


Rolul acestui tip de distantier fata de un distantier normal este de a ajuta bila sa intre in contact cu guma de hop-up pe o suprafata mai mare, implicit obtinandu-se un efect de hop-up mai persistent. Explicat in alt mod, se poate spune ca ajuta guma de hop-up sa se muleze pe suprafata bilei.



 Din nefericire, la unele camere de hop-up diametrul distantierului original este mai mare (G36 de JG), iar  aceste distantiere in H nu pot fi folosite. Se pot incerca improvizatii, dar finetea lucrarilor si riscul de montare gresita nu permit reusita intotdeauna.


Ambalajul original contine 2 bucati de distantiere, aparent identice ca forma, dar de culori diferite: alb si negru. Nu stiu de ce se vand in aceasta combinatie, dar ma bucur de efectele acestora si de faptul ca exista un obiect atat de mic, dar cu atata de importanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu