joi, 11 aprilie 2013

[De vanzare] M4 PJ CQB

Se vinde pachet M4 CQB fabricat de PJ plus 6 incarcatoare mid-cap 120bb DBoys, (midurile s-au vandut lui Edmond Dantes de Iron Sky) cumparate de pe MagazinPacPac in toamna 2012.


Produsele sunt practic noi, replica fiind testata doar la 1-2 jocuri, iar din cele 6 incarcatoare ce se vand, doar unul a fost folosit.


Replica vine cu o baterie Firefox NiCd 9,6V 2000mAh si incarcator pentru aceasta. In pachet este inclus si un maner frontal cu prindere RIS.


Replica scoate 121 m/s pe crono XCORTECH, nu a fost desfacuta niciodata, si functioneaza impecabil.  Pretul pachetului replica + incarcatoare este de 1000lei.


Se da si separat, pretul pentru replica fiind de 850 lei. Ca bonus se ofera o optimizare a gearboxului gratuita, impreuna cu un articol pe acest blog.


Pretul pentru incarcatoare este de 150 lei, si ca bonus se ofera un recipient textil pentru bile, plus o fiola de plastic dur si transparent pentru transportul acestora.


Motivul vanzarii: pauza de airsoft asortata cu nevoie de bani. Transportul se plateste de catre cumparator, plata in cont in avans.

Un comentariu: