duminică, 26 februarie 2012

SEAL: pin blocare tragaci rupt la M4 JG

O alta replica (M4 cu corp de plastic de la Jin Gong), aceeasi problema: pinul de blocare tragaci rupt.

Simptome: contactul tragaci electric nu mai functioneaza, deoarece partea mobila a contactului tragaci a depasit limita maxima a cursei, sarind peste parghia tragaci pe care o apasa degetul.

In fotografia de mai jos se vede locul unde s-a aflat pinul opritor, si cat de tare si-a depasit contactul mobil pozitia normala.



Iar in imaginile de mai jos se observa pozitia in care se opreste contactul tragaci mobil datorita tubului rosu, pozitie care este exact la limita locului unde a fost pinul.


Gearboxul per total arata bine: detine bucse metalice de 6mm, ghidaj de arc metalic, dintii pistonului de plastic sunt foarte putin uzati, calibrarea rotilor (shiming) a fost executata inainte de a se modifica contactul tragaci, iar restul pieselor sunt in regula.


Recomandari: pentru un eventual upgrade recomand inlocuirea arcului cu spire regulate cu unul cu spire neregulate pentru a elimina sunetul de zbarnait al arcului prezent, montarea unui cap de piston ventilat, si montarea unui mosfet pentru a proteja contactul tragaci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu